top of page

Pressoterapi

Tänk dig den ljuvligaste massagen - med åtta händer och FAR infrött ljus. Det är pressoterapi. Vid behandling behöver du ha på dig träningskläder så ta med detta. Ta gärna med hörlurar så du kan lyssna på något under behandling. Önskar du basta skall du göra detta efter för att svettas ut avfall och toxiner. Du bokar då en behandling även för IR bastu. Efter behandling är det viktigt du dricker mycket vatten. Du kommer även behöva göra ett antal toalettbesök för att bli av med vätska.

Avgifta din kropp, förbättra lymfdräneringen, öka cirkulationen och ta itu med celluliter. Flödet av lymfvätska kan gradvis bli mer överbelastat när gifter och proteiner fastnar. Denna revolutionerande process ger din kropps naturliga funktioner ett uppsving och sätter igång din cirkulation för att bryta ner överflödigt fett, ta bort celluliter och ge dig en fantastisk lyster från topp till tå. Vi rekommenderar Pressoterapi som en särskilt effektiv behandling för att lindra muskelsmärtor och motverka vätskeansamling. Om du upptäcker att dina ben svullnar eller om du kämpar för att hitta en effektiv lösning för att hantera uppblåsthet, kan pressoterapi vara svaret. Allt du behöver göra är att ta på dig en av våra pressoterapidräkter och under noggrann övervakning låta maskinen börja arbeta.

 

Fördelarna med att kombinera pressoterapi med infraröd?

Vår pressoterapimaskin använder också FAR infraröd teknik. Den FAR infraröda pressoterapin kan lösa upp fett och främja fettomsättningen. FAR infraröd förbättrar också blodcirkulationen och näring/syretransport. Efter din behandling kommer hela kroppen att kännas pigg och energisk. Det specifika med FAR infraröd teknik är att den inte värmer upp kroppens yta. Istället värmer den upp den inre kroppen (FAT) som är 4 till 7 cm under hudytan vilket är underbara nyheter eftersom det är här de envisa fettavlagringarna och huvudblodkärlen finns.

weelko-high-tech-air-pressotherapie.jpg
STM-StomachIcon-4-1.png

Före/Efter - Kur 12 ggr

bxa-model-en.png
body-ballancer-legs.png

What Our Clients Say

l.png

Hanna E, Health Influencer

Fantastiskt ställe - att ha börjat gå hit förgyller mina veckor. Sådan lyx & selfcare😍 älskar! Samt alltid så fin service & man känner sig som hemma direkt när man kommer dit🫶🏼 Bastu är en återkommande favorit för att svettas ut! Provade även deras nyhet pressoterapi som var otroligt avkopplande & skönt - som att boka en massage fast bättre, rekommenderar varmt!❤️

bottom of page