top of page
MSH_The_Yoga_Center_Retreat_56_.jpg

HÄLSOFÖRDELAR

Njut av våra skräddarsydda infraröda bastu med full spektrum i din egen privata svit utrustad med färgterapi av medicinsk kvalitet! Dra nytta av fördelar som avgiftning genom svett, friskare och yngre hud, förbränning av kalorier och mer medan du kopplar av och varvar ner i din privata svit. Bastun erbjuder 8 olika hälsoprogram baserat på ditt mål, allt på fingertopparna tack vare en förprogrammerad surfplatta. Under din session kan du ansluta till Bluetooth och lyssna på en podcast, musik eller titta på favoritserien på Netflix. Beroende på vilket program du väljer tillbringar du mellan 25-60 minuter i bastun.

A CLEAN SWEAT

Infraröd värme dödar 99 % av bakterierna, vilket skapar en i sig steril miljö. Slappna av ditt sinne och föryngra din kropp.

 

HEALTHY HEAT

Våra infraröda bastu värmer kroppen inifrån och ut, vilket gör luften behaglig och behaglig, vilket möjliggör en längre svett.

 

TOTAL BODY WELLNESS

Upplev "glowing" skönhet, renande immunitet, minskad stress och mer från de proaktiva fördelarna med en livlig svett.

 

DETOXIFICATION

Du får en mer renande svett med en infraröd bastu än de vanliga. Svettning är kroppens säkra och naturliga sätt att läka och hålla sig frisk och infraröda våglängder mobiliserar gifter och metaller som lagras djupt i dina celler och hjälper din kropp att frigöra dem. Det hjälper dig att svettas ut metaller som kvicksilver och nickel samt alkohol, nikotin och andra föreningar. Långt infraröd bastu gynnar kroppen genom att värma upp den direkt vilket orsakar en höjning av kärntemperaturen med tre grader vilket resulterar i en djup, avgiftande svett på cellnivå, där gifter finns.

 

ANTI-AGING & SKIN REJUVENATION

Studier visar att användning av infraröd bastu minskar uppkomsten av fina linjer, rynkor och kråksparkar. Att svettas i den infraröda bastun ökar cirkulationen som vitaliserar huden, hjälper till att minska porer, rensa bort akne, stimulerar kollagen, ökar elasticiteten och fastheten och lämnar dig med en ansiktsliknande lyster efter ditt bastupass.

 

WEIGHT LOSS

Studier har visat att fördelarna med en infraröd bastustund kan bränna upp för 600 kalorier medan du kopplar av, vilket liknar om du skulle ha en joggingtur i en halvtimme. När kroppen arbetar för att kyla sig själv, sker en avsevärd ökning av hjärtfrekvens, hjärtminutvolym och ämnesomsättning, vilket gör att kroppen förbränner fler kalorier. Uppvärmning av musklerna med infraröda strålar ger ett ökat blodflöde som liknar det som ses under träning. Regelbunden användning av infraröd bastu kan avsevärt stimulera blodflödet upp till två gånger den normala hastigheten.

IMPROVE THE IMMUNE SYSTEM

Medicinska experter fann att direkt exponering för den värmande värmen från denna bastu kan öka de vita blodkropparna som håller vårt immunförsvar i god form. Värmaren kommer att höja din kärntemperatur och aktivera kroppens naturliga mekanism för att stärka och påskynda immunsvaret. Detta stärker immunförsvaret, i kombination med förbättrad eliminering av gifter och avfall via intensiv svettning, ökar din allmänna hälsa och motståndskraft mot sjukdomar.

 

SPORTS RECOVERY

Infraröd värme kan i hög grad gynna en idrottares ömma, skadade eller trötta muskler. Värmen tränger in i musklerna, ökar blodcirkulationen och hjälper till med muskelreparation. Infraröd värme hjälper också till att minska mjölksyran, vilket gör att spända och utslitna muskler kan slappna av och föryngras.

 

STRESS REDUCTION

Att svettas är stressreducerande och mycket avslappnande för både sinne och kropp. Under en session värms din kropps muskler upp av infraröd värme. Detta hjälper till att släppa stress och trötthet som orsakas av muskelspänningar. Stressuppbyggnad skapar spänningar i kroppen, vilket visar sig i olika värk och smärtor. Värmen och luftfuktigheten dämpar smärtan och slappnar av trötta muskler.

 

PAIN RELIEF

Infraröd värme penetrerar vävnad, leder och muskler för att lindra allt från mindre värk och smärta till kroniska smärttillstånd som fibromyalgi. Smärtbehandlingsproffs införlivar infraröd värmeterapi i behandlingsplaner för att minska smärta och muskelspasmer och påskynda återhämtningstiden.

LOWER BLOOD PRESSURE

Infraröd bastu inducerar en djup svett för att få hjärtat att pumpa snabbare, vilket i sin tur ökar blodflödet, sänker blodtrycket och hjälper cirkulationen. Vetenskapliga bevis visar att människor som använder en infraröd bastu ett par gånger i veckan kan sänka sitt blodtryck.

IMPROVED CIRCULATION

Uppvärmning av musklerna med infraröda strålar ger ett ökat blodflöde som liknar det som ses under träning. Regelbunden användning av infraröd bastu kan avsevärt stimulera blodflödet upp till två gånger den normala hastigheten.

 

TREATMENT OF CHRONIC DISEASES

Genom den djupa uppvärmningen och de effektiva avgiftningselementen som uppnås med användningen av FAR infraröd bastu, är den extremt effektiv vid behandling av försvagande och kroniska sjukdomar som Chronic Fatigue System (CFS), Hashimoto's, Fibromyalgi, artros, rematoid artrit, hjärtsjukdomar och många andra.

bottom of page